Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Amedspor, şampiyonluğa 100 kişi ile uçtu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup Lideri Amedspor, sezonun en önemli deplasmanına STK temsilcileri ve iş insanlarından oluşan 100 kişilik kafileyle Kastamonu’ya uçtu. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesinin kaderi, yarın saat 15.00’te Kastamonu Gazi Stadı’nda oynanacak Kastamonuspor-Amedspor maçında belli olacak. Kastamonuspor’dan 3 puan önde olan lider Amedspor’un maçtan galibiyetle ayrılması durumunda puan farkını 6’ya […]

Amedspor, şampiyonluğa 100 kişi ile uçtu
  • 13 Nisan 2024 16:20
  • 13 Nisan 2024 16:41

TFF 2. Lig Kırmızı Grup Lideri Amedspor, sezonun en önemli deplasmanına STK temsilcileri ve iş insanlarından oluşan 100 kişilik kafileyle Kastamonu’ya uçtu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesinin kaderi, yarın saat 15.00’te Kastamonu Gazi Stadı’nda oynanacak Kastamonuspor-Amedspor maçında belli olacak. Kastamonuspor’dan 3 puan önde olan lider Amedspor’un maçtan galibiyetle ayrılması durumunda puan farkını 6’ya çıkacak olan Diyarbakır temsilcisi, büyük olasılıkla ligi şampiyon olarak tamamlayacak. Kiralanan özel uçak, bugün sabah 11.00’de Kastamonu için havalandı. Uçakta 34 kişiden oluşan teknik heyetin yanı sıra 64 kişiden oluşan kentteki STK başkanları ve gazeteciler de eşlik etti.

Kastamonu’ya varan Amedspor, geniş güvenlik önlemleri ile karşılandı. Amedpsor’a CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da eşlik ediyor.