Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VİDEO | Diyarbakır hayvan barınağında skandal; Kafeste ölü hayvanlar…

Diyarbakır’da bir vatandaş, Büyükşehir Belediyesi’ne ait hayvan barınağında çektiği ölü kedi görüntülerini sosyal hesabından paylaştı ve Vali Münir Karaloğlu’na çağrı yaptı. Cansu Aktaş Aykaç adlı hayvansever, barınaktaki ölü kedilerin görüntüsünü twitter hesabından paylaşarak, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’ndan soruşturma açılmasını talep etti. Aykaç, “Diyarbakır Barınağı ölü kediler ve tehditkar çalışanlar @munirkaraloglu […]

VİDEO |  Diyarbakır hayvan barınağında skandal; Kafeste ölü hayvanlar…
  • 7 Eylül 2020 22:23

Diyarbakır’da bir vatandaş, Büyükşehir Belediyesi’ne ait hayvan barınağında çektiği ölü kedi görüntülerini sosyal hesabından paylaştı ve Vali Münir Karaloğlu’na çağrı yaptı.

Cansu Aktaş Aykaç adlı hayvansever, barınaktaki ölü kedilerin görüntüsünü twitter hesabından paylaşarak, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’ndan soruşturma açılmasını talep etti. Aykaç, “Diyarbakır Barınağı ölü kediler ve tehditkar çalışanlar @munirkaraloglu derhal barınak hakkında inceleme başlatılmasını ve arkadaşlarımızı tehdit eden sorumlular hakkında işlem yapılmasını talep ediyorum. Bunlar ne ilk ne son. Hani iyiydi barınak” ifadelerini kullandı.

Hayvansever, ölü ve ölmek üzere olan kafesteki kedi görüntülerinin yanı sıra çekime müdahale eden görevlileri de paylaştı.

 

İşte o skandal görüntüler;