Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Diyarbakır’da skandal iddia! İşe almak için…

HABER/ABORİ AK Parti eski Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt, kentte DSİ ve hava alanı güvenliği için yapılan işe alımların para karışlığında gerçekleştiğini iddia etti. Twitter hesabından konuyu dile getiren Abdurrahman Kurt, Diyarbakır’da kamu kurumlarında eleman alımında Devlet Su İşleri (DSİ) için 80 bin, hava alanında silahlı güvenlik görevlisi olabilmek için 22 bin TL alındığını iddia etti. […]

Diyarbakır’da skandal iddia! İşe almak için…
  • 8 Aralık 2019 23:51
  • 28 Nisan 2022 21:48

HABER/ABORİ

AK Parti eski Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt, kentte DSİ ve hava alanı güvenliği için yapılan işe alımların para karışlığında gerçekleştiğini iddia etti.

Twitter hesabından konuyu dile getiren Abdurrahman Kurt, Diyarbakır’da kamu kurumlarında eleman alımında Devlet Su İşleri (DSİ) için 80 bin, hava alanında silahlı güvenlik görevlisi olabilmek için 22 bin TL alındığını iddia etti. Kurt’un twitterdaki paylaşımı şöyle:

“Her şey bir yana da Diyarbakır’da kamu kurumlarında eleman alımlarında kadro satışı o kadar içselleşmiş ki akıl almıyor. En son DSİ için 80 bin civarı rakamlar artık birileri buna da edi bese (yeter artık) demeyecek mi? Bu arada hava alanı silahlı güvenlik için de 22 binmiş raiç :)) Allah belanızı versin be.”

AK PARTİ İL BAŞKANI BUDAK: İDDİA DOĞRUYSA LANETLEMEK LAZIM, DEĞİLSE…

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, Kurt’un gündeme getirdiği iddialar için “Eğer bu işi yapan varsa belgelerle ortaya konulursa lanetlemek lazım ama ortada belge yoksa, bu işi yapan yoksa bu tür mesajlar havaya laf söylemektir. Bu tür bir açıklama yapmanın sosyal medyada bunu paylaşmanın bir anlamı yok. Bu da ispatlamazsa iftira atılmış demektir, ben kendisini arayıp kendisiyle de bu konuyla ilgili görüşeceğim” dedi.