Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Babacan’dan Bahçeli’ye: Ülkeye hangi faydan dokunuyor, merak ediyorum

HABER/ABORİ DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı bir televizyon programında MHP lideri Devlet Bahçeli’nin yeni partilerle ilgili FETÖ projesi suçlamalarına tepki göstererek, “Şu anda iktidar güçleri ellerinde. Ülkeye hangi faydası dokunuyor? Ben bunu çok merak ediyorum. Yoksa ona çamur at, buna çamur çok kolay işler” dedi. Karar TV canlı yayınında Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır […]

Babacan’dan Bahçeli’ye: Ülkeye hangi faydan dokunuyor, merak ediyorum
  • 21 Mayıs 2020 12:40

HABER/ABORİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı bir televizyon programında MHP lideri Devlet Bahçeli’nin yeni partilerle ilgili FETÖ projesi suçlamalarına tepki göstererek, “Şu anda iktidar güçleri ellerinde. Ülkeye hangi faydası dokunuyor? Ben bunu çok merak ediyorum. Yoksa ona çamur at, buna çamur çok kolay işler” dedi.

Karar TV canlı yayınında Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur’un sorularını yanıtlayan Babacan, Bahçeli’nin, İYİ Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi ile ilgili “FETÖ organizasyonu” suçlamalarına sert karşılık verdi. Babacan, Bahçeli’ye üçlü koalisyon dönemini hatırlatarak, “Laf üretiyorlar, iş üretsinler. Üçlü koalisyon dönemlerinde ne yapmışlar. Ona baksınlar, hatırlasınlar. O günler dejavu olarak akıllarına geliyordur. Bütün sistem yerle bir olurken, 20 banka iflas ederken, Türkiye fakirleşirken iktidar ortağıydılar. Türkiye’yi sıkıntılı durumdan çıkarmak için ne yapıyorlar, onları anlatsınlar. Şu anda iktidar güçleri ellerinde. Ülkeye hangi faydası dokunuyor, bu ülke ayağa kalksın, krizi çabuk atlatması için ne üretiyorlar? Ben bunu çok merak ediyorum. Bunu anlatsınlar. Yoksa ona çamur at, buna çamur at, iftira at… Oturduğun yerden çok kolay işler. Siyasette laf üretmek en kolay iştir. Biz alın teri döküyoruz, emek harcıyoruz. Sürekli Türkiye’nin geleceğini düşünüyoruz. Bakanlığım döneminde de çok çalıştım az konuştum. Biz laf üretmek için siyaset yapmıyoruz ki!”