Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Şapkası ve kan izi bulundu; Kayıp çoban infaz mı edildi?

HABER/ABORİ Tunceli’nin Ovacık İlçesi’ne bağlı Yaylagünü Köyü’nde yaşayan ve dünden bu yana kendisinden haber alınamayan Engin Eroğlu’na (28) hala ulaşılamadı. Alınan bilgiye göre dün sabah hayvanlarını otlatmak üzere Yaylagünü Köyü’nden çıkan Engin Eroğlu’ndan bir daha haber alınamadı. Eroğlu, aileye ait hayvanların kendiliğinden eve dönmesine rağmen ortalıkta görünmeyince, ailesi ve köy sakinleri onu aramaya çıktı. Bölgede […]

Şapkası ve kan izi bulundu; Kayıp çoban infaz mı edildi?
  • 16 Haziran 2019 23:32
  • 18 Haziran 2019 00:37

HABER/ABORİ

Tunceli’nin Ovacık İlçesi’ne bağlı Yaylagünü Köyü’nde yaşayan ve dünden bu yana kendisinden haber alınamayan Engin Eroğlu’na (28) hala ulaşılamadı.

Alınan bilgiye göre dün sabah hayvanlarını otlatmak üzere Yaylagünü Köyü’nden çıkan Engin Eroğlu’ndan bir daha haber alınamadı. Eroğlu, aileye ait hayvanların kendiliğinden eve dönmesine rağmen ortalıkta görünmeyince, ailesi ve köy sakinleri onu aramaya çıktı. Bölgede yapılan aramalarda Eroğlu’nun cep telefonu ve şapkasına ulaşıldığı, Şorşwenk Köprüsü civarında ise kan ve sürüklenme izlerine rastlandığı görüldü. Bunun üzerine köylüler tarafından jandarma ve AFAD ekiplerine haber verildi. Gelen ekiplerle birlikte devam edilen aramalara Eroğlu’na ulaşılamadı.