Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çekirdekçi Mısto’dan Demirtaş’a jet yanıt: I love you Sılheddin Başkan

HABER/ABORİ Diyarbakır’ın fenomen gençlerinden biri olan “Çekirdekçi Mısto” lakaplı Mustafa Çiçek, Edirne F Tipi Cezaevi’nden kendisine selam gönderip, “Seni unuttuğumu sanma, Azrail unutsun seni” diyen HDP eski Eşgenel Başkanı Selahattin Demirtaş’a jet yanıt verdi. Çekirdekçi Mısto, “Gönderdiğin selamı aldım. Seni gül cigerden bekliyorum. Çok çok sevgilerimi sunuyorum. Başkan, gelmeni istiyorum. I love you Sılheddin başkan” […]

Çekirdekçi Mısto’dan Demirtaş’a jet yanıt: I love you Sılheddin Başkan
  • 6 Temmuz 2019 01:59

HABER/ABORİ

Diyarbakır’ın fenomen gençlerinden biri olan “Çekirdekçi Mısto” lakaplı Mustafa Çiçek, Edirne F Tipi Cezaevi’nden kendisine selam gönderip, “Seni unuttuğumu sanma, Azrail unutsun seni” diyen HDP eski Eşgenel Başkanı Selahattin Demirtaş’a jet yanıt verdi. Çekirdekçi Mısto, “Gönderdiğin selamı aldım. Seni gül cigerden bekliyorum. Çok çok sevgilerimi sunuyorum. Başkan, gelmeni istiyorum. I love you Sılheddin başkan” dedi.

Sosyal medyada yer alan bir video görüntüsünde, “Selahattin başkana çok çok selamımı iletin. Çekirdekçi Mustafa’nın çok çok selamı var. Söyle hani bir kere üniversiteye gelmişti ya. Çekirdekçi Mısto. Odur ha” diyen Çekirdekçi Mısto’ya Edirne F Tipi’nden cevap gelmişti.

DEMİRTAŞ: SENİ AZRAİL UNUTSUN

Demirtaş’ın kardeşi Aygül Demirtaş, ağabeyi Demirtaş’ın ‘Çekirdekçi Mısto’nun selamına verdiği yanıtı Twitter adresinden paylaştı. Demirtaş gönderdiği notta, “Sevgili Çekirdekçi Mısto selamını aldım, benden de çok selam. Seni unuttuğumu sanma, Azrail unutsun seni. Buraların çekirdeğinin tadı tuzu yok, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle. Kendine iyi bak, herkese selam söyle” demişti.

EDİRNE’YE VİDEOLU MESAJ GÖNDERDİ

Çekirdekçi Mısto, Güneydoğu Ekspres Gazetesi aracılığıyla Demirtaş’ın selamına videolu yanıt verdi. Çekirdekçi Mısto, şunları söyledi: “Merhaba Sılheddin abi, nasılsın iyisin. Gönderdiğin selamı aldım. Seni gül cigerden bekliyorum. Çok çok sevgilerimi sunuyorum Selahattin Başkan. Başkan gelmeni istiyorum. Seni çok seviyorum canım benim. I love you Sılheddin başkan.”

DEMİRTAŞ’IN HEP GÜNDEMİNDEYDİ

Selahattin Demirtaş, daha önce verdiği bir röportajda, twitter paylaşmlarının ilham kaynağının Çekirdekçi Mısto olduğunu ifade etmişti. Demirtaş, “Çekirdekçi Mısto, ben Mustafa Bey diyorum kendisine kısaca, onunla iyi bir elektriğimiz var. (Gülüyor.) Toplumun nabzını çok da iyi tutan bir çekirdekçi, öyle anlaşılıyor. Zaman zaman mentionlarından yararlanıyorum. Bu isim şimdi ilk anda aklıma geldiği için onu söylüyorum, onun gibi onlarca, yüzlerce arkadaşımız var” demişti.