Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

31 Mart’tan sonra ilk kayyum, Lice’ye atandı

Haber Abori 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde seçilen 10 muhtar, kaymakamlık kararıyla görevlerinden alındı ve yerlerine kayyum atandı. Alınan bilgiye göre Kali, Karahasan, Bayırlı, Yalımlı, Yünlüce, Baharlar, Serin, Uçarlı, Şenlik ve Ulucak muhtarları hakkında, şubat ayında yapılan bir ihbar üzerine, Lice Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Bunun üzerine Lice Kaymakamlığı, […]

31 Mart’tan sonra ilk kayyum, Lice’ye atandı
  • 10 Mayıs 2019 01:53

Haber Abori

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde seçilen 10 muhtar, kaymakamlık kararıyla görevlerinden alındı ve yerlerine kayyum atandı.

Alınan bilgiye göre Kali, Karahasan, Bayırlı, Yalımlı, Yünlüce, Baharlar, Serin, Uçarlı, Şenlik ve Ulucak muhtarları hakkında, şubat ayında yapılan bir ihbar üzerine, Lice Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Bunun üzerine Lice Kaymakamlığı, 10 muhtarı görevden aldı. Muhtarların yerine çoğu devlet memuru olan kişiler atandı. Kendilerine görevden alındıkları tebliğ edilen muhtarlar, mühürleri atanan kayyumlara teslim etti.