Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Diyarbakır’da STK’lar ayaklandı; THY hala “üç maymun”u oynuyor!

HABER/ABORİ Türk Hava Yolları’nın (THY) bu yıl turizmde altın çağını yaşayan Diyarbakır’a sefer sayılarını azaltması nedeniyle artan bilet fiyatlarına gösterilen tepkiler karşılık bulmadı. Kentte Diyarbakır Borsası Başkanı Engin Yeşil, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Aziz Odabaşı, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Alican Ebedinoğlu, Güneydoğu Tekstil Sanayi ve […]

Diyarbakır’da STK’lar ayaklandı; THY hala “üç maymun”u oynuyor!
  • 8 Temmuz 2019 21:04
  • 9 Temmuz 2019 00:01

HABER/ABORİ

Türk Hava Yolları’nın (THY) bu yıl turizmde altın çağını yaşayan Diyarbakır’a sefer sayılarını azaltması nedeniyle artan bilet fiyatlarına gösterilen tepkiler karşılık bulmadı. Kentte Diyarbakır Borsası Başkanı Engin Yeşil, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Aziz Odabaşı, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Alican Ebedinoğlu, Güneydoğu Tekstil Sanayi ve İş Adamları Derneği Başkanı İhsan Oğurlu, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Güneydoğu Temsilcisi Mehmet Akyıl, Diyarbakır Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Süleyman İskenderoğlu ile diğer STK kuruluşlarının THY’ye yaptığı sefer sayılarını artırma ve ücret politikasını gözden geçirme çağrısı karşılık bulmadı. THY’nin tarife politikasına göre Diyarbakır-İstanbul uçak biletleri 350-700 TL arasında satılıyor.

Diyarbakırlılar sosyal medya üzerinde başlattıkları kampanya da da İstanbul-Paris seferlerinin 451, İstanbul-Diyarbakır seferlerinin ise 751 TL’den satılmasına tepki göstererek, THY’ye yönetimine çağrı yapmıştı.