Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Diyarbakır Fibabanka’da neler oluyor? (ÖZEL)

Haber Abori Geçen yıl 200 milyon TL’nin üzerinde net kar elde eden Fibabanka Genel Müdürülüğü’nün, Diyarbakır Şubesi’ni kapatacağı, şube müdürü ile 5 personelin de iş akdini feshettiği bildirildi. Kar etmesine rağmen son 7 ay içinde İstanbul-Kartal Şubesi, Kayseri Yeni Sanayi Şubesi ve Konya Mevlana şubelerinin de aralarında bulunduğu 5 şubeyi kapatan Fibabanka’nın Diyarbakır Şubesi’ni de […]

Diyarbakır Fibabanka’da neler oluyor? (ÖZEL)
  • 21 Nisan 2019 00:34
  • 29 Nisan 2019 02:48

Haber Abori

Geçen yıl 200 milyon TL’nin üzerinde net kar elde eden Fibabanka Genel Müdürülüğü’nün, Diyarbakır Şubesi’ni kapatacağı, şube müdürü ile 5 personelin de iş akdini feshettiği bildirildi.

Kar etmesine rağmen son 7 ay içinde İstanbul-Kartal Şubesi, Kayseri Yeni Sanayi Şubesi ve Konya Mevlana şubelerinin de aralarında bulunduğu 5 şubeyi kapatan Fibabanka’nın Diyarbakır Şubesi’ni de kapatacağı iddia edildi. İddiaya göre geçen hafta Fibabanka Genel Müdürlüğü’nden Diyarbakır Şubesi’ne tebliğ edilen bilgi notunda, şubenin katılacağı, şube müdürü ile 5 personelin işten çıkarıldığı bildirildi. Bunun üzerine 6 personelin işte çıkarıldığı, kalan 5 personelle birlikte şubenin 1 ay içinde kapatılacağı belirtildi.