Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yine kadın cinayeti yine Diyarbakır! Bir ayda üç…

HABER/ABORİ Türkiye’de son yıllarda artan kadına yönelik şiddet ve ölümlere her gün bir yenisi eklenirken, Diyarbakır son bir ayda 3 kadın cinayetinin işlenmesi dikkat çekti. Son cinayet, gece 00.30’da Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde meydana geldi. İddiaya göre evde şiddetli geçimsizlik yaşayan Aygül Günler ve Recep Günler çifti, Bismil ilçesine giderken yolda tartıştı. Tartışmanın ardından Recep Günler […]

Yine kadın cinayeti yine Diyarbakır! Bir ayda üç…
  • 2 Haziran 2019 14:44
  • 2 Haziran 2019 14:45

HABER/ABORİ

Türkiye’de son yıllarda artan kadına yönelik şiddet ve ölümlere her gün bir yenisi eklenirken, Diyarbakır son bir ayda 3 kadın cinayetinin işlenmesi dikkat çekti.

Son cinayet, gece 00.30’da Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde meydana geldi. İddiaya göre evde şiddetli geçimsizlik yaşayan Aygül Günler ve Recep Günler çifti, Bismil ilçesine giderken yolda tartıştı. Tartışmanın ardından Recep Günler aracını yol kenarında durdurup eşiyle kavga etti. Kavga anında Recep Günler, çocuklarının önünde eşi Aygül Günler’i bıçaklayarak öldürdü. Bu sırada Günler çiftinin, 15, 17 ve 18 yaşlarında olan üç çocuğu araçtan çıkıp kaçarak jandarmaya sığındı. Olaydan sonra kaçan Recep Günler, Diyarbakır’da saklandığı evde suç aleti ile birlikte yakalandı.

ÇOCUKLARI ÖNÜNDE 14 KURŞUN SIKTI

Diyarbakır Barosu’na kayıtlı 43 yaşındaki avukat Müzeyyen Boylu İssi, 19 Mayıs Pazar günü akşam saatlerinde eşi Mesut İssi tarafından sokak ortasında 14 kurşunla öldürüldü. Çınar İlçesi’nde avukatlık yapan iki çocuk annesi Müzeyyen Boylu, Şükürlü Köyü’nde toprağa verildi. Eşi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Müzeyyen Boylu hakkında koruma kararının olduğu öğrenildi.

SEVGİLİSİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

27 Mayıs Pazartesi günü Diyarbakır’ın Fabrika Mahallesi’ndeki bir bekar evinde birlikte yaşayan polis memuru Muharrem Y., aynı zamanda meslektaşı olan Meryem Ünal’ı öldürdü.  Jandarmaya teslim olan Muharrem Y.,  tutuklanarak cezaevine gönderildi.