Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VOSİAD Başkanı Bozkurt: Van’da hiçbir şey normal değil! Her gün bir ocağa ateş düşüyor

Van Organize Sanayicileri İş İnsanları Derneği (VOSİAD) Başkanı Şemsettin Bozkurt, koronavirüs pandemisi nedeniyle alınan tedbirlerin gevşetilmesine tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan normalleşme sürecine dair açıklamalar ve tedbirlerin gevşetilmesi, Van, Diyarbakır ve Batman gibi kentlerde vaka sayısının artmasına neden oldu. Vaka sayısının artması üzerine twitter hesabından açıklama yapan VOSİAD Başkanı Şemsettin Bozkurt, “Pandemi […]

VOSİAD Başkanı Bozkurt: Van’da hiçbir şey normal değil! Her gün bir ocağa ateş düşüyor
  • 3 Haziran 2020 11:43

Van Organize Sanayicileri İş İnsanları Derneği (VOSİAD) Başkanı Şemsettin Bozkurt, koronavirüs pandemisi nedeniyle alınan tedbirlerin gevşetilmesine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan normalleşme sürecine dair açıklamalar ve tedbirlerin gevşetilmesi, Van, Diyarbakır ve Batman gibi kentlerde vaka sayısının artmasına neden oldu. Vaka sayısının artması üzerine twitter hesabından açıklama yapan VOSİAD Başkanı Şemsettin Bozkurt, “Pandemi öncesi, sonrası ve normalleşme döneminde de Van’da hiçbir şey normal değil! İşsizlik, borç, harç! Her gün bir ocağa ateş düşüyor. Zamanında çok söyledik bağımlı olmayın daha sonra bağımsızlığınızı yitirirsiniz ama dinlemediler. “Were taştêyekî bixwe, sıxınti tunne!..:))”