Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VİDEO | Diyarbakır’da elektrik kesintisi vatandaşı isyan ettirdi! Tencere ve tavayla eylem yaptılar

HABER/ABORİ Sokağa çıkma yasağının uygulandığı Diyarbakır’da bugün gün boyu yaşanan elektrik kesintileri ve bazı bölgelere hiç elektrik verilmemesi, vatandaşı isyan ettirdi. Alnına bilgiye bugün Diyarbakır merkez ilçeleri Bağlar ve özellikle Kayapınar’da gün boyu aralıklarla elektrik kesintileri yaşandı. Söz konusu ilçelerin elektrikleri genel olarak akşam saatlerinde gelirken, Kayapınar sınırları içerisinde yer alan Afet Evleri, 870’nci Etap […]

VİDEO | Diyarbakır’da elektrik kesintisi vatandaşı isyan ettirdi! Tencere ve tavayla eylem yaptılar
  • 25 Nisan 2020 22:44

HABER/ABORİ

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı Diyarbakır’da bugün gün boyu yaşanan elektrik kesintileri ve bazı bölgelere hiç elektrik verilmemesi, vatandaşı isyan ettirdi.

Alnına bilgiye bugün Diyarbakır merkez ilçeleri Bağlar ve özellikle Kayapınar’da gün boyu aralıklarla elektrik kesintileri yaşandı. Söz konusu ilçelerin elektrikleri genel olarak akşam saatlerinde gelirken, Kayapınar sınırları içerisinde yer alan Afet Evleri, 870’nci Etap ise karanlıkta kaldı. Yaşadıklarına isyan eden vatandaşlar, balkonlara çıkarak balkonlardan, tencere ve tavalara vurarak ses çıkarma eylemi yaptı. Sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen site bahçesine inen bazı vatandaşlar da Dicle Elektrik A.Ş’ye tepki gösterdi. Siteden ayrıca “Vali uyuma, vatandaşa sahip çık” sesleri yükseldi.