Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VİDEO | Diyarbakır’da dehşet!

HABER/ABORİ Diyarbakır’da özel halk otobüsünü durduran İ.A. adlı kişi, yolcu olarak bulunan eniştesi M.A.’ya pompalı tüfekle ateş açtı. İ.A., fişek bitince tüfekle art arda eniştesinin başına vurdu. Yaralanan M.A., hastaneye kaldırılırken, İ.A. da gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Peyas Mahallesi’nde bulunan Kayapınar Belediyesi önünde meydana geldi. Özel halk otobüsünü durduran İ.A., içinde […]

VİDEO |  Diyarbakır’da dehşet!
  • 22 Mart 2020 16:09
  • 22 Mart 2020 17:37

HABER/ABORİ

Diyarbakır’da özel halk otobüsünü durduran İ.A. adlı kişi, yolcu olarak bulunan eniştesi M.A.’ya pompalı tüfekle ateş açtı. İ.A., fişek bitince tüfekle art arda eniştesinin başına vurdu. Yaralanan M.A., hastaneye kaldırılırken, İ.A. da gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Peyas Mahallesi’nde bulunan Kayapınar Belediyesi önünde meydana geldi. Özel halk otobüsünü durduran İ.A., içinde yolcu olarak bulunan eniştesi M.A.’ya pompalı tüfekle ateş açtı. Ayağından yaralanan M.A., kaçmak için otobüsten indiğinde İ.A. da ateş etmeye devam etti. Bir süre ateş açtıktan sonra fişeği biten İ.A., tüfekle M.A.’nın başına art arda vurdu. Yaralanan M.A., kaldırıldığı hastanede tedaviye alınırken, İ.A. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Saldırı anı, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.