Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VİDEO | Diyarbakır Valisi’nden fırıncılara sıkı denetim talimatı

HABER/ABORİ Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, koronavirüse karşı tedbirler kapsamında ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma yasağı ve ramazan genelgesi kapsamında kentte alınacak tedbirleri masaya yatırdı. Üst düzey kurum temsilcileri ile telekonferansla toplantı yapan Güzeloğlu, özellikle fırınlarda denetimlerin artırılması talimatını verdi. Toplantıya iştirak eden DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, telekonferans görüntüsünü sosyal paylaşım sitesi olan Twitter […]

VİDEO |  Diyarbakır Valisi’nden fırıncılara sıkı denetim talimatı
  • 22 Nisan 2020 22:03

HABER/ABORİ

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, koronavirüse karşı tedbirler kapsamında ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma yasağı ve ramazan genelgesi kapsamında kentte alınacak tedbirleri masaya yatırdı. Üst düzey kurum temsilcileri ile telekonferansla toplantı yapan Güzeloğlu, özellikle fırınlarda denetimlerin artırılması talimatını verdi.

Toplantıya iştirak eden DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, telekonferans görüntüsünü sosyal paylaşım sitesi olan Twitter hesabından paylaştı. Görüntüde Vali Güzeloğlu’nun, “Bu kentin bir gerçeği var. Çiğkofte ve ciğer satışı yasak. Fırına tepsi atmak yasak. İftar saatine kadar yoğunluk arzetmek de yasak. Pide üretimini iftar saatine kadar yürüteceksiniz. Esnaf ve Fırıncılar Odamızdan rica ediyoruz. Bazı uyanık fırıncılar sıcak pideyi ben çıkarıyorum diye davranacaklar. Buna izin vermeyelim. Yarın denetimlerimizi sıkılaştıracağız” dediği duyuluyor.