Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VİDEO | Diyarbakır, İtalya’yı örnek aldı; hastanedeki hastalara müzik morali

HABER/ABORİ Diyarbakır’da iki genç, arabalarına yüklediği hoparlör ile Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs nedeniyle tedavi gören hastalara moral müziği dinletti. Öğlen saatlerinde hastane önüne gelen iki genç, bagajdan indirdikleri büyük hoparlörü yere bırakarak, Kürtçe müzik çaldı. Amaçlarının zor süreçte karantinada olan hastalara moral vermek olduğunu ifade eden gençler, bir süre müzik dinletip halay […]

VİDEO |  Diyarbakır, İtalya’yı örnek aldı; hastanedeki hastalara müzik morali
  • 5 Nisan 2020 23:21
  • 5 Nisan 2020 23:36

HABER/ABORİ

Diyarbakır’da iki genç, arabalarına yüklediği hoparlör ile Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs nedeniyle tedavi gören hastalara moral müziği dinletti.

Öğlen saatlerinde hastane önüne gelen iki genç, bagajdan indirdikleri büyük hoparlörü yere bırakarak, Kürtçe müzik çaldı. Amaçlarının zor süreçte karantinada olan hastalara moral vermek olduğunu ifade eden gençler, bir süre müzik dinletip halay çektikten sonra hastaneden ayrıldı.

Koronavirüs nedeniyle dünyada ABD’den sonra en çok ölümün yaşandığı İtalya’da da halk balkonlara çıkarak, koro halinde şarkı söyleyerek tedavi görenlere moral vermişti.