Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Van TSO’da Meclis üyesi Fariz Borazan istedi, “huzur hakkı” öğrencilere tablete gitti

Van Ticaret ve Sanayi Odası’nda her Meclis toplantısında 55 üyeye verilen 600 TL’lik “huzur hakkı” ücretinin tablet için öğrencilere bağışlandığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre Van TSO Meclisi’nin 4. Grup (Mütteahhitler Grubu) Temsilcisi iş insanı Fariz Borazan, geçen hafta Meclis’te gündeme gelen öğrencilere tablet bağışı konusunda bir adım daha attı. Borazan, Beyaz Grup olarak “huzur hakkı”ndan […]

Van TSO’da Meclis üyesi Fariz Borazan istedi, “huzur hakkı” öğrencilere tablete gitti
  • 1 Ocak 2021 17:18

Van Ticaret ve Sanayi Odası’nda her Meclis toplantısında 55 üyeye verilen 600 TL’lik “huzur hakkı” ücretinin tablet için öğrencilere bağışlandığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre Van TSO Meclisi’nin 4. Grup (Mütteahhitler Grubu) Temsilcisi iş insanı Fariz Borazan, geçen hafta Meclis’te gündeme gelen öğrencilere tablet bağışı konusunda bir adım daha attı. Borazan, Beyaz Grup olarak “huzur hakkı”ndan feragat ederek, verilecek ücretle öğrencilere tablet alınmasını Van TSO yönetimine bildirdi. Bunun üzerine yönetim, 55 Meclis üyesinin tamamının bu haktan feragat ederek, öğrencilere tablet alınması yönünde görüş bildirdiğini aktardı.

Van TSO Yönetimi, “huzur hakkı” ücretleri ile uzaktan eğitim gören çocukların mağduriyetine son vermek için tableti olmayan öğrencilere tablet alacak.