Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ünlü Youtuber Diyarbakır sokaklarında “0 TL” ile bir gün geçirdi: Burada insanlık hala ölmemiş!

VEYSİ POLAT Sosyal deneyleriyle bilinen ünlü Youtuber Orkun Işıtmak’ın “Sıfır TL” ile bir gün geçirmek amacıyla geldiği Diyarbakır’da yaptığı çekimler büyük ilgi gördü. Havaalanında iner inmez el kardığı bir servis minibüsü tarafından ücretsiz olarak şehir merkezine gelen Orku Işıtmak, sabah kahvaltısıni bir ciğercide yaptı. Daha sonra Anzele Parkı’nda kaçak çay içen Işıtmak, yaşlı bir adama […]

Ünlü Youtuber Diyarbakır sokaklarında “0 TL” ile bir gün geçirdi: Burada insanlık hala ölmemiş!
  • 1 Ağustos 2020 15:23

VEYSİ POLAT

Sosyal deneyleriyle bilinen ünlü Youtuber Orkun Işıtmak’ın “Sıfır TL” ile bir gün geçirmek amacıyla geldiği Diyarbakır’da yaptığı çekimler büyük ilgi gördü.

Havaalanında iner inmez el kardığı bir servis minibüsü tarafından ücretsiz olarak şehir merkezine gelen Orku Işıtmak, sabah kahvaltısıni bir ciğercide yaptı. Daha sonra Anzele Parkı’nda kaçak çay içen Işıtmak, yaşlı bir adama “İstanbul’dan geldim, kalacak yerim yok. Side kalabilir miyim” sorusuna “Her gece kalabilirsin” yanıtını aldı. Keçi Burcu ziyaretinin güvenlik görevlileri tarafından “yasaklı” diye engellendiğini söyleyen Işıtmak, Eski Hal’de manvdan karpuz yerken Dağkapı Döryol’da kendisine limonata ikram edildi. Çarşiya Şewiti’de ziyart ettiği esnaf kendisine şalvar ve puşi, bir bakırcı da çeşitli ürünler hediye etti.

 

Orkun Işıtmak kentten ayrılırken, “İnsanlık ölmüş diyorlar ama Diyarbakır sokaklarında insanlık ölmemiş. Diyarbakır’da kimse sorsanız sizde kalabilir miyim diye. Gel kal diyorlar. Diyarbakır insanın misafirperver olduğunu biliyordum ama bu kadar olacağını da beklemiyordum.

Milyonlarca beğeni alan Orkun Işıtmak’ın Youtube’deki Diyarbakır paylaşımı şöyle;