Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Daha önce uçakta mastürbasyon yapan Kerimcan, yaşlılara “geberin” dedi

HABER/ABORİ Sosyal medyaya çektiği videolarla ünlenen ve sonrasında yaptığı çirkin paylaşımlarla mahkemelik olan Kerimcan Durmaz, bu defa da ev karantinasına girmeyip de dışarıda dolaşan insanlara tepki gösterdi. Ev karantinasına devam eden ve sosyal medya hesabından bu süreçle ilgili paylaşımda bulunan Kerimcan Durmaz, arkadaşıyla çıktığı market alışverişi sırasında çektiği videoları da sosyal medya hesabının hikaye kısmından […]

Daha önce uçakta mastürbasyon yapan Kerimcan, yaşlılara “geberin” dedi
  • 9 Nisan 2020 18:34
  • 9 Nisan 2020 18:37

HABER/ABORİ

Sosyal medyaya çektiği videolarla ünlenen ve sonrasında yaptığı çirkin paylaşımlarla mahkemelik olan Kerimcan Durmaz, bu defa da ev karantinasına girmeyip de dışarıda dolaşan insanlara tepki gösterdi.

Ev karantinasına devam eden ve sosyal medya hesabından bu süreçle ilgili paylaşımda bulunan Kerimcan Durmaz, arkadaşıyla çıktığı market alışverişi sırasında çektiği videoları da sosyal medya hesabının hikaye kısmından paylaştı.

Aracı içerisinde market ararken görülen Kerimcan Durmaz, sokakta gördüğü kalabalığa tepki gösterdi. Yanındaki arkadaşının aracın önüne çıkan adam için ’65 yaş üzeri’ şeklindeki uyarısı üzerine yüksek sesle konuşmaya başlayan Durmaz gittikçe dozunu artırdığı sözler söyledi.

Durmaz herkesin evde kalmasını istediği videosunu ”Ya da çıkın dışarı hepiniz geberin” sözleriyle tamamladı.

DAHA ÖNCE ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Kerimcan Durmaz, mastürbasyon paylaşımı nedeniyle önce inkar etmiş ardından Instagram’dan özür videosu paylaşarak, şunları söylemişti:

“Günlerdir çok üzgünüm ve yaşadığım bu olayla alakalı birkaç şey söylemek istiyorum. Öncelikle beni takip eden, başta ailem olmak üzere bütün küçük kardeşlerimden, büyüklerimden ve böyle bir şeyi izlemek zorunda kalan herkesten çok özür diliyorum. O kadar çok utanıyorum ve kendimi o kadar mahcup hissediyorum ki, ne diyeceğimi bilemiyorum. Yaşadığım bu talihsiz olaydan kendime çok ders çıkardım ve aslında aile kavramının ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anladım. Dolayısıyla bundan sonraki hayatıma da çevremdeki herkese ve her şeye çok daha fazla dikkat ederek devam edeceğim. Tekrar herkesten çok çok özür diliyorum.”