Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Türkiye’nin en başarılı Milli Eğitim Müdürü’nü Diyarbakır’dan aldılar

HABER/ABORİ Geçen yıl Artı Eğitim Dergisi ve egitimtercihi.com tarafından verilen “6. Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri” töreninde “Türkiye’nin En Başarılı Milli Eğitim Müdürü” seçilen Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Feysel Taşçıer, görevden alındı. Twitter hesabından görevden alındığını “Hoşçakalın” paylaşımıyla doğrulayan Taşçıer, 6 Mart 2019 tarihinde Diyarbakır’da göreve başladığını ifade ederek, mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Taşçıer, paylaşımında […]

Türkiye’nin en başarılı Milli Eğitim Müdürü’nü Diyarbakır’dan aldılar
  • 12 Eylül 2020 00:29
  • 12 Eylül 2020 00:37
HABER/ABORİ

Geçen yıl Artı Eğitim Dergisi ve egitimtercihi.com tarafından verilen “6. Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri” töreninde “Türkiye’nin En Başarılı Milli Eğitim Müdürü” seçilen Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Feysel Taşçıer, görevden alındı.

Twitter hesabından görevden alındığını “Hoşçakalın” paylaşımıyla doğrulayan Taşçıer, 6 Mart 2019 tarihinde Diyarbakır’da göreve başladığını ifade ederek, mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Taşçıer, paylaşımında devamla şu ifadeleri kullandı:

“Az zamanda çok yol katettik. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve yakın çalışma arkadaşlarımızla birlikte çok sayıda ilki ve projeyi Diyarbakırımıza kazandırmış olmanın vicdani rahatlığıyla görevimden ayrılıyorum.”

YILIN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SEÇİLMİŞTİ

Artı Eğitim Dergisi ve egitimtercihi.com tarafından 2019’da verilen “6. Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri”nde “Türkiye’nin En Başarılı Milli Eğitim Müdürü” seçilen Feysel Taşçıer, “Bu ödülü elde etmek şahsıma adıma değil de Diyarbakır adına anlamlı ve değerli. Ben de eğitim camiasının bir ferdiyim. Bu bizi motive eden bir ödül. Diyarbakır eğitim camiası büyük bir ailedir. Biz bu ödüle birlikte dört elle ve büyük bir motivasyonla işimize sarılacağız. Öğrencilerimizle birlikte sahada büyük bir etkileşim ve enerji içerisinde işimizin başındayız. Diyarbakır dezavantajlı bir bölge ama bugün ki şartlar da oldukça müsait bir havaya ve atmosfere sahip olduğu için eğitimle pek çok sorunumuzu aşabileceğimizi düşünüyorum. Görevi devraldığımdan beri 7 ay geçti. İdarecilerimizle ve öğretmenlerimizle sayısız toplantılar yaptık. Bütün ilçelerimizi gezerek eğitim ve öğretim ortamlarının fiziksel, psikolojik ve diğer akademik sorunlarını yerinde gözlemledim. Ayrıca tespit ederek eylem planları hazırladık. Bu eylem planları çerçevesinde yol haritası belirledik” ifadelerini kullanmıştı.

 

FEYSEL TAŞÇIER KİMDİR?

Doçent Doktor Feysel Taşçıer, 1973 yılında Bismil’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Diyarbakır’da tamamlayan Taşçıer, 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü’nü kazandı. 1997 yılında mezun olup 1998 yılında Dicle Üniversitesi Felsefe Bölümü’nün kuruluşunda bulunarak, aynı bölümde Araştırma Görevlisi olarak meslek hayatına başladı. 2001-2008 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü’nde Araştırma Görevlisi olup “Siyasal Alanın Belirlenmesinde Şiddetin Rolü Üzerine Üç Görüş: Hannah Arendt, Michel Foucault ve Giorgio Agamben” üzerine doktora tezini verdi. 2011 ve 2017 yılları arasında Tarım Bakanlığı’nda sırasıyla Daire Başkanlığı ve Avrupa Birliği Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Feysel Taşçıer, evli ve üç kız çocuğu babası.