Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Türkiye’de gazeteciler hedefte: Bir yazar yoğun bakımda, 3 muhabir nezarette

Haber Abori   Dünya basın özgürlüğü sıralamasında her yıl biraz daha geriye giden Türkiye’de gazeteciler yine hedefte. Yeniçağ Gazetesi Yazarı Murat Ağırel, Türkiyem TV’de yayınlanan programa birlikte katıldığı Yeniçağ Gazetesi Yavuz Selim Demirağ’ın akşam saatlerinde bir grup tarafından öldüresiye dövüldüğünü duyurdu. Ağırel, twitter hesabındaki paylaşımında, “Bugün Türkiyem TV’de beraber program yaptık Yavuz Selim Demirağ ile […]

Türkiye’de gazeteciler hedefte: Bir yazar yoğun bakımda, 3 muhabir nezarette
  • 11 Mayıs 2019 00:38

Haber Abori

 

Dünya basın özgürlüğü sıralamasında her yıl biraz daha geriye giden Türkiye’de gazeteciler yine hedefte. Yeniçağ Gazetesi Yazarı Murat Ağırel, Türkiyem TV’de yayınlanan programa birlikte katıldığı Yeniçağ Gazetesi Yavuz Selim Demirağ’ın akşam saatlerinde bir grup tarafından öldüresiye dövüldüğünü duyurdu. Ağırel, twitter hesabındaki paylaşımında, “Bugün Türkiyem TV’de beraber program yaptık Yavuz Selim Demirağ ile birlikte.Program çıkışı evine bıraktım.Sahte plakalı doblo markalı araç ile bizi takip etmişler .Sonrasında ben vedalaşıp ayrıldıktan 2-3 dakika sonra Yavuz ağabeye saldırmış alçaklar. GATA’da yoğun bakımda…” ifadelerini kullandı.

3 GAZETECİ GÖZALTINA ALINDI

Bu arada İstanbul’da haber takibi yapan gazeteci Zeynep Kuray ve İrfan Tunççelik, polis tarafından gözaltına alındı. Medyascope muhabiri gazeteci Canan Coşkun da, 2015 yılındaki bir hakaret davası dosyasındaki ifade eksikliği nedeniyle hakkında çıkarılan yakalama kararı nedeniyle gözaltına alındı.