Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Türkiye A Milli Takımı’na İzlanda şoku!

HABER/ABORİ Zorlu rakibi Fransa’yı 2-0 yenerek dünya futbol gündemine oturan Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu dördüncü maçında salı günü deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak. Bu zorlu mücadele öncesi öğle saatlerinde Konya’dan İzlanda’ya hareket eden milliler, uzun bir yolculuğun ardından Keflavik Havalimanı’na indi. Ancak burada İzlandalı yetkililer, Milli Takım kafilesini […]

Türkiye A Milli Takımı’na İzlanda şoku!
  • 10 Haziran 2019 01:20

HABER/ABORİ

Zorlu rakibi Fransa’yı 2-0 yenerek dünya futbol gündemine oturan Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu dördüncü maçında salı günü deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak. Bu zorlu mücadele öncesi öğle saatlerinde Konya’dan İzlanda’ya hareket eden milliler, uzun bir yolculuğun ardından Keflavik Havalimanı’na indi. Ancak burada İzlandalı yetkililer, Milli Takım kafilesini prosedürleri de gerekçe göstererek havaalanında saatlerce bekletti. Futbolcu Burak Yılmaz, bu duruma tepki göstererek, “6.5 saat yolculuk yaptık, 3 saattir bekliyoruz. Bizi İzlanda’ya almıyorlar. Böyle bekliyoruz 3 saattir” diye tepki gösterdi.

Emre Belözoğlu yaptığı açıklamada “İndiğimizden itibaren içeride gereksiz bir arama yapıldı. Gerildik. Bizim ülkemizin misafirperverliğine kurban olsunlar. Millilerimiz, Reykjavik Havalimanı’nda İzlanda polisi tarafından didik didik arandı” dedi. Belözoğlu açıklamalarda bulunduğu esnada kimliği belirsiz bir kişinin fırça uzattığı anlaşıldı.