Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Trabzon’da protesto edilen Soylu: Buraya Demirtaş’ın kucağından gelmedim!

HABER/ABORİ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayram kutlamaları kapsamında Şırnak’tan geldiği Trabzon’da bir grup tarafından protesto edildi. Trabzon Havalimanı’nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’yu bekleyen bir grup, Soylu’yu, “Her şey çok güzel olacak” sloganlarıyla karşıladı. Davul zurnalarla İmamoğlu’nun bekleyen grubun içerisinde yer alan bir kişi, Soylu’ya, “Akıllı ol Soylu” diye bağırdı. Soylu da bu […]

Trabzon’da protesto edilen Soylu: Buraya Demirtaş’ın kucağından gelmedim!
  • 5 Haziran 2019 00:21
  • 5 Haziran 2019 00:22

HABER/ABORİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bayram kutlamaları kapsamında Şırnak’tan geldiği Trabzon’da bir grup tarafından protesto edildi.

Trabzon Havalimanı’nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’yu bekleyen bir grup, Soylu’yu, “Her şey çok güzel olacak” sloganlarıyla karşıladı. Davul zurnalarla İmamoğlu’nun bekleyen grubun içerisinde yer alan bir kişi, Soylu’ya, “Akıllı ol Soylu” diye bağırdı. Soylu da bu sözlerin üzerine kendisini protesto eden kişiye dönerek, “Terbiyesizlik yapma” dedi. Protestonun ardından açıklama yapan Soylu, “Ben buraya Selahattin Demirtaş’ın kucağından gelmedim. Ben akıllıyım. Allah şahit size hiçbir yanlışımız olmadı. Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu iradeden hiçbir zaman geri adım atmadık. Üzüldüğümü söylemek istiyorum” dedi.