Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tatvan iş camiasından Diyarbakır OSB’ye çıkarma

VEYSİ POLAT Bitlis’in Tatvan İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Adabağ ve ilçenin tanınmış iş insanları, Diyarbakır OSB’yi ziyaret etti. Tatvan’dan gelen heyeti, Diyarbakır OSB Müteşebbis Heyeti Başkanvekili Sezai Topalan, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan, OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi ve OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Özdoğan […]

Tatvan iş camiasından Diyarbakır OSB’ye çıkarma
  • 11 Şubat 2021 12:22

VEYSİ POLAT

Bitlis’in Tatvan İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Adabağ ve ilçenin tanınmış iş insanları, Diyarbakır OSB’yi ziyaret etti.

Tatvan’dan gelen heyeti, Diyarbakır OSB Müteşebbis Heyeti Başkanvekili Sezai Topalan, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan, OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi ve OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Özdoğan ve OSB Yönetim Kurulu Üyesi Fadıl Oğurlu kapıda karşıladı.

Daha sonra OSB Müdürlüğü’ndeki Konferans Salonu’na geçen heyete burada, Diyarbakır OSB’deki üretim ve üretici firmalar hakkında slayt gösterimli sunum yapıldı.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ve Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Adabağ, Tatvan OSB’nin kurulması için bakanlığa ve OSBÜK’e başvuru yaptıklarını, bu nedenle Diyarbakır OSB’yi hem ziyaret etmek hem de deneyimleri almak istediklerini söyledi.

Heyet daha sonra Diyarbakır OSB’de üretim yapan bazı firmaları ziyaret etti.