Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sedat Peker’den “derin” mesajlar ve şok suçlamalar

“Organize suç örgütü lideri olduğu” iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, paylaştığı bir videoda kendisine yönelik operasyon yapıldığını ifade ederek, “Şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu Mehmet Ağar ve Pelikancılardır” dedi. Sedat Peker, kendisinin de aralarında olduğu 63 şüpheliye yönelik “Organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak” suçlamasıyla 5 ilde 121 adrese yapılan operasyonlarla ilgili konuştuğu […]

Sedat Peker’den “derin” mesajlar ve şok suçlamalar
  • 2 Mayıs 2021 16:32

“Organize suç örgütü lideri olduğu” iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, paylaştığı bir videoda kendisine yönelik operasyon yapıldığını ifade ederek, “Şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu Mehmet Ağar ve Pelikancılardır” dedi.

Sedat Peker, kendisinin de aralarında olduğu 63 şüpheliye yönelik “Organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak” suçlamasıyla 5 ilde 121 adrese yapılan operasyonlarla ilgili konuştuğu videoyu YouTube kanalından “Şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu Mehmet Ağar ve Pelikancılardır” notuyla paylaştı. Peker, 41 dakikalık videoda “Bana yapılan operasyon, derin devletimizin sayın başı olarak bilinen Mehmet Ağar ve de pelikancılar olarak adlandırılan, şu an hiçbir aktiviteleri olmadığı söylenen grup tarafından koordine edilmiştir. Ama taşeronluğu bunlar tarafından yapılmıştır. Basın ayağını pelikancılar, düşünsenize Akit’ten Ulusal Gazete’ye kadar. Benim kafama takılan en önemli sorulardan birisi şu, Mehmet Ağar yılların kurdu, hiçbir işinde iz bırakmaz, bu kadar onun yönettiği, onun yönlendirdiği her şeyiyle o kadar açık ki. Ben bu olayların içinde yaşadım gençliğimden beri. Beni mi korkutacaksınız? Derin devletmiş, vay! Göreceğiz derinliğinizi. Dünyayı başınıza yıkacağım” ifadelerini kullanıyor.

Peker’in video çektiği sırada masasında bulunan, Mario Puzo’nun ‘Aptallar Erken Ölür’ ve ‘Omertà: Suskunluk Yasası’ kitaplarının yanı sıra, arkasındaki televizyonda yer alan Alparslan Türkeş görüntüsü de dikkat çekti. Peker öte yandan 9 video daha yayınlayacağını açıkladı.