Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

“Paris’e saçımı boyatmaya gidemediğim zamanlar oldu, Allah bir daha yaşatmasın”

Haber Abori Türk sinemasının ‘Afrodit’ lakaplı oyuncusu Banu Alkan, Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. 61 yaşındaki Banu Alkan, “Hiç maddi sıkıntı çektiniz mi?” sorusuna ise “Herkes zor zamanlar geçirir. Herkes gibi ben de ekonomik olarak zorlandım. Yalımın mazotunu alamadığım günler oldu” yanıtı verdi. Eski günleri özlemediğini söyleyen Alkan, “Ben çok güzel yaşıyorum. […]

“Paris’e saçımı boyatmaya gidemediğim zamanlar oldu, Allah bir daha yaşatmasın”
  • 20 Mayıs 2019 22:28

Haber Abori

Türk sinemasının ‘Afrodit’ lakaplı oyuncusu Banu Alkan, Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. 61 yaşındaki Banu Alkan, “Hiç maddi sıkıntı çektiniz mi?” sorusuna ise “Herkes zor zamanlar geçirir. Herkes gibi ben de ekonomik olarak zorlandım. Yalımın mazotunu alamadığım günler oldu” yanıtı verdi.

Eski günleri özlemediğini söyleyen Alkan, “Ben çok güzel yaşıyorum. 80’li yıllarda saçımı boyatmak için yurt dışına, Paris’e gider gelirdim. Bütün gazeteler günlerce bunu yazardı. Hepsi seyircime saygımdan. Paris’e saçımı boyatmaya gidemediğim zamanlar da olmuştu. Allah bir daha yaşatmasın” dedi.