Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

OSBÜK Genel Kurulu toplanıyor; Yönetime Diyarbakır’dan da talip var

HABER/ABORİ Türkiye’deki Organize Sanayi Bölgeleri’nin çatı örgütü olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), 17. Oalağan Genel Kurulu’nu 5 Temmuz Cuma günü yapacak. Mevcut  Genel Başkan Memiş Kütükcü’nün yeniden aday olduğu Genel Kurul’da OSBÜK Yönetimi’ne Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Özdoğan’ın da girmesi bekleniyor. OSBÜK, 27 Haziran’da yapılan toplantıda genel çoğunluğu sağlayamadığı için […]

OSBÜK Genel Kurulu toplanıyor; Yönetime Diyarbakır’dan da talip var
  • 3 Temmuz 2019 00:18

HABER/ABORİ

Türkiye’deki Organize Sanayi Bölgeleri’nin çatı örgütü olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), 17. Oalağan Genel Kurulu’nu 5 Temmuz Cuma günü yapacak. Mevcut  Genel Başkan Memiş Kütükcü’nün yeniden aday olduğu Genel Kurul’da OSBÜK Yönetimi’ne Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Özdoğan’ın da girmesi bekleniyor.

OSBÜK, 27 Haziran’da yapılan toplantıda genel çoğunluğu sağlayamadığı için Genel Kurulun 5 Temmuz 2019 Cuma günü saat 1430’da, yapılmasını kararlaştırdı. Genel Kurula, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın da katılacağı ve bir konuşma yapacağı öğrenildi.