Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Olay yerinden ilk görüntü; ailesinin tüm fertlerini öldürdü, sonra intihar etti

ŞERİFE DENİZ BULUT/ABORİ İstanbul’un Ümraniye İlçesi’nde psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir kişi annesi, babası ve kardeşini silahla vurduktan sonra 4’üncü kattan atlayarak intihar etti. Alınan bilgiye göre olay, gece saat 22.00 sıralarında Namık Kemal Mahallesi Köşk Sokak’ta meydana geldi. Psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen Emre Yaşar Hayal adlı genç, tartıştığı babası İlyas Hüseyin Hayal’i silahla öldürdü. […]

Olay yerinden ilk görüntü; ailesinin tüm fertlerini öldürdü, sonra intihar etti
  • 26 Ağustos 2019 00:31
  • 26 Ağustos 2019 19:34

ŞERİFE DENİZ BULUT/ABORİ

İstanbul’un Ümraniye İlçesi’nde psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir kişi annesi, babası ve kardeşini silahla vurduktan sonra 4’üncü kattan atlayarak intihar etti.

Alınan bilgiye göre olay, gece saat 22.00 sıralarında Namık Kemal Mahallesi Köşk Sokak’ta meydana geldi. Psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen Emre Yaşar Hayal adlı genç, tartıştığı babası İlyas Hüseyin Hayal’i silahla öldürdü. Babasını vurduktan sonra ağabeyi 31 yaşındaki Haluk Hayal’i de vuran Emre Yaşar Hayal, ardından annesi İncilay Hayal’i de öldürdü. Annesini öldürdükten sonra 16 yaşındaki kardeşi Doğukan Yunus Hayal’in peşine düşen Emre Yaşar Hayal’in elindeki silah tutukluk yaptı. Doğukan Yunus Hayal bu sayede evden kaçmayı başardı. Saldırgan, daha sonra 5. kattaki evlerinin balkonundan atlayarak intihar etti.