Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un bitkisel hayatta

HABER/ABORİ Bir süredir ortadan kaybolan ve öldüğü iddia edilen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un bu kez “bitkisel hayatta olduğu” iddia edildi. Japonya basını, Nisan ayı başında Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un, yüksek bir yerden düştükten sonra hastaneye kaldırıldığı, Pekin’den uzman ekip desteği istenildiği, ancak ekip gelmeden, Kim Jong-un’a kalp ameliyatının yapıldığını yazdı.  Ameliyatta, Jong-un’un kalıtsal […]

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un bitkisel hayatta
  • 26 Nisan 2020 23:17
  • 28 Nisan 2022 21:48

HABER/ABORİ

Bir süredir ortadan kaybolan ve öldüğü iddia edilen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un bu kez “bitkisel hayatta olduğu” iddia edildi.

Japonya basını, Nisan ayı başında Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un, yüksek bir yerden düştükten sonra hastaneye kaldırıldığı, Pekin’den uzman ekip desteği istenildiği, ancak ekip gelmeden, Kim Jong-un’a kalp ameliyatının yapıldığını yazdı.  Ameliyatta, Jong-un’un kalıtsal obezitesi nedeniyle bir dizi komplikasyon yaşandığı, ameliyatın başarısız olması sonucu Kim Jong-un bitkisel hayata girdiği iddia edildi. 36 yaşındaki Kuzey Kore liderinin, yaşam mücadelesi verdiği iddia ediliyor.