Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Konsere gitti, cansız bedeni bulundu

HABER/ABORİ İngiltere’de bir konsere gitmek için evinden çıkan 20 yaşındaki Keeley Bunler, bir daha eve dönmedi. Polisin her yerde aradığı genç kızın cansız bedeni, ertesi gün dere yatağında bulundu. İngiltere’nin Birmingham kentinde yaşayan 20 yaşındaki Keeley Bunker, rapçi Aitch’in konseri için evinden çıkmıştı. Bunker’in konser sonrası evine dönmemesi üzerine ailesi her yerde Keeley’i aradı, polis […]

Konsere gitti, cansız bedeni bulundu
  • 24 Eylül 2019 04:13

HABER/ABORİ

İngiltere’de bir konsere gitmek için evinden çıkan 20 yaşındaki Keeley Bunler, bir daha eve dönmedi. Polisin her yerde aradığı genç kızın cansız bedeni, ertesi gün dere yatağında bulundu. İngiltere’nin Birmingham kentinde yaşayan 20 yaşındaki Keeley Bunker, rapçi Aitch’in konseri için evinden çıkmıştı. Bunker’in konser sonrası evine dönmemesi üzerine ailesi her yerde Keeley’i aradı, polis ise kayıp ilanı verdi. Aramalar sonuç vermedi ve genç kızın cesedi bir dere yatağında bulundu. Olay sonrası genç kızın ailesi ve arkadaşları yasa boğulurken, Keeley’in öldüğü bölgeye çiçekler bırakıldı. Keeley’in ölümüyle ilgili 19 yaşındaki Wesley Streete’in gözaltına alındığı açıklandı.

Talihsiz gencin ölüm nedeni ise otopsi sonrası belli olacak.

Birmingham kentinde yaşayan 20 yaşındaki Keeley Bunker, rapçi Aitch’in konseri için evinden çıkmıştı.

Olay sonrası genç kızın ailesi ve arkadaşları yasa boğulurken, Keeley’in öldüğü bölgeye çiçekler bırakıldı.

İngiltere’de bir konsere gitmek için evinden çıkan 20 yaşındaki Keeley Bunler, bir daha eve dönmedi. Polisin her yerde aradığı genç kızın cansız bedeni, ertesi gün dere yatağında bulundu.