Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kehanetler Kitabı 12 yıl önce yazmış: 2020’de gelecek, maskelerle dolaşılacak…

VEYSİ POLAT/ABORİ Dünyada gittikçe yayılan ve ölümlere neden olan koronavirüsün, 12 yıl önce ABD’li medyum Sylvia Brown ile Lindsay Harrison tarafından kaleme alınan Kehanetler Kitabı’nda yer aldığı ortaya çıktı. Kitapta 2020’de akciğerlere saldıran zatürre benzeri bir hastalığın çıkacağı ve herkesin maskeyle dolaşacağı ifadeleri yer alıyor. ABD’li medyum Sylvia Browne ve Lindsay Harrison tarafından yazılan kitap […]

Kehanetler Kitabı 12 yıl önce yazmış: 2020’de gelecek, maskelerle dolaşılacak…
  • 22 Mart 2020 01:43
  • 22 Mart 2020 01:51

VEYSİ POLAT/ABORİ

Dünyada gittikçe yayılan ve ölümlere neden olan koronavirüsün, 12 yıl önce ABD’li medyum Sylvia Brown ile Lindsay Harrison tarafından kaleme alınan Kehanetler Kitabı’nda yer aldığı ortaya çıktı. Kitapta 2020’de akciğerlere saldıran zatürre benzeri bir hastalığın çıkacağı ve herkesin maskeyle dolaşacağı ifadeleri yer alıyor.

ABD’li medyum Sylvia Browne ve Lindsay Harrison tarafından yazılan kitap 15 yıl önce piyasaya sürülmüştü. Elli yıldır profesyonel bir psişik ve medyum olarak çalışan Sylvia Browne, içlerinde “Öte Dünya´da Yaşam”, “Bir Medyumun Maceraları” gibi eserlerinin de bulunduğu çok satan kitapların yazarı. 2008’de yazılan Kehanetler Kitabı’nın 312’nci sayfasında 2020’li yıllarda bir hastalığın akciğer ve bronşları hedef alacağı yazılıyor.

Kitapta dikkat çeken paragraf şöyle:

“2020’lerde, akciğerleri ve bronşları ciddi oranda etkileyen, tedaviye ise zalimce direnen zatürre benzeri bir hastalığın patlaması nedeniyle ortalıkta ameliyat maskeleri ve plastik eldivenlerle dolaşan çok daha fazla insan göreceğiz. Hastalık hakkında kafa karıştırıcı olan şey ise; bir kış boyunca müthiş bir paniğe yol açtıktan sonra, on yıl içerisinde hem sebeplerini hem de tedavisini gizemli bırakarak tamamen ortadan kaybolması olacak.”.