Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Japonya’ya ilk greyderi satan iş adamı yatırım için Diyarbakır’da

VEYSİ POLAT Dünyanın tanınmış iş makinesi üreticisi HİDROMEK Yönetim Kurulu Başkanı ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB) Başkan Vekili Mustafa Bozkurt, yatırım için Diyarbakır OSB’de incelemelerde bulundu. Hidromek Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bozkurt, Yurtiçi Satın alma Müdürü İlker Eriş ve Diyarbakır Bölge Müdürü Yunus Koçak’ı, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan, OSB Meclis Başkan Yardımcısı Sezai […]

Japonya’ya ilk greyderi satan iş adamı yatırım için Diyarbakır’da
  • 17 Temmuz 2021 15:15

VEYSİ POLAT

Dünyanın tanınmış iş makinesi üreticisi HİDROMEK Yönetim Kurulu Başkanı ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB) Başkan Vekili Mustafa Bozkurt, yatırım için Diyarbakır OSB’de incelemelerde bulundu.

Hidromek Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bozkurt, Yurtiçi Satın alma Müdürü İlker Eriş ve Diyarbakır Bölge Müdürü Yunus Koçak’ı, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan, OSB Meclis Başkan Yardımcısı Sezai Topalan ve DOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslan karşıladı.

Bozkurt ve beraberindekileri OSB Müdürlüğü’nde ağırlayan Mustafa Fidan, yatırım alanları konusunda bilgilendirme yaptı. Heyet daha sonra aynı sektörde faaliyet yürüten Odabaşı Makine, Cemre Çelik ve DEVMAK fabrikalarını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

HİDROMEK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bozkurt’un babası Hasan Basri Bozkurt, şirketi kurduktan sonra bazı sınıf iş makinalarında dünyada iddialı konuma gelince Japon Mitsubishi’nin greyder bölümünü ve Tayland’daki fabrikasını satın almış, Sincan’daki yatırımını büyütmeye karar vermişti.