Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

“İSPARK nasıl zarar ediyor, onu ben de anlamış değilim”

HABER/ABORİ AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, katıldığı bir televizyon programında İSPARK’ın zarar etmesi ile ilgili, “Ben de anlam veremedim. Göreve gelirsek inceleyeceğiz” dedi. Milli Görüş’ün yayın organı TV5 televizyonunda Mustafa Yılmaz’ın Seçim Özel programına konuk olan Yıldırım, Yılmaz’ın “İSPARK nasıl zarar ediyor?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Onu ben de anlamış değilim. […]

“İSPARK nasıl zarar ediyor, onu ben de anlamış değilim”
  • 1 Haziran 2019 10:35

HABER/ABORİ

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, katıldığı bir televizyon programında İSPARK’ın zarar etmesi ile ilgili, “Ben de anlam veremedim. Göreve gelirsek inceleyeceğiz” dedi.

Milli Görüş’ün yayın organı TV5 televizyonunda Mustafa Yılmaz’ın Seçim Özel programına konuk olan Yıldırım, Yılmaz’ın “İSPARK nasıl zarar ediyor?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Onu ben de anlamış değilim. Benim de kafam almıyor (İSPARK’ın zarar etmesine) ben de anlam veremedim. Göreve gelirsek inceleyeceğiz” dedi. Vaatlerini sıralayan Yıldırım, İSPARK’ta ilk 1 saati ücretsiz yapacağız diyerek sözlerine devam etti.