Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İbrahim Gökçek için “Gömseler bile çıkarır, yakarız” diyen ülkücü başkan Bahçeli’nin emriyle görevden alındı

HABER/ABORİ Ölüm orucu eylemini sona erdirdikten iki gün sonra yaşamını yitiren Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek’in cenazesine yönelik tehdit ve saldırıların ardından Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan görevden alındı. 323 gün süren ölüm orucuna 5 Mayıs’ta ara verdikten sonra yoğun bakıma kaldırılan ve 7 Mayıs’ta hayatını kaybeden Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek’in cenazesi için […]

İbrahim Gökçek için “Gömseler bile çıkarır, yakarız” diyen ülkücü başkan Bahçeli’nin emriyle görevden alındı
  • 10 Mayıs 2020 22:31

HABER/ABORİ

Ölüm orucu eylemini sona erdirdikten iki gün sonra yaşamını yitiren Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek’in cenazesine yönelik tehdit ve saldırıların ardından Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan görevden alındı.

323 gün süren ölüm orucuna 5 Mayıs’ta ara verdikten sonra yoğun bakıma kaldırılan ve 7 Mayıs’ta hayatını kaybeden Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek’in cenazesi için “Gömdürmeyiz, gömseler bile çıkarır, yakarız” diye tehditler savuran Kayseri Ülkü Ocağı Başkanı Serdar Turan görevden alındı. Turan görevden alındığını Twitter üzerinden şöyle duyurdu.

“Kıymetli büyüğümüz genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin emirleriyle Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı Görevim Sona Ermiştir. Bundan sonrada bir ülkücü olarak liderimizin emrinde olmaya devam edeceğim. Kamuoyuna duyurulur. Serdar TURAN
Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’u arayarak kararını bildirdiği, bunun üzerine Ersoy’un MHP İl Başkanı Serkan Tok ile birlikte Ülkü Ocakları binasına giderek Turan’a Bahçeli’nin kararını tebliğ edip Ülkü Ocakları binasının anahtarlarını teslim aldıkları belirtildi.