Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hazro’da park kavgası: 3 ölü, 2 yaralı

Haber Abori Diyarbakır’ın Hazro İlçesi’nde market ve kıraathane işleten iki esnaf arasında çıkan otopark kavgasında kan döküldü. Olayda 3 kişi hayatını kaybetti, iki kişi de yaralandı. Alınan bilgiye göre Eski PTT Caddesi’nde market işleten Recep Çiçek, çocukları Selçuk (31) ve Sercan (29) ile kıraathane işleten ve akraba oldukları öğrenilen Gökmen ve Mehmet Eyüpoğlu arasında otopark […]

Hazro’da park kavgası: 3 ölü, 2 yaralı
  • 1 Mayıs 2019 16:09

Haber Abori

Diyarbakır’ın Hazro İlçesi’nde market ve kıraathane işleten iki esnaf arasında çıkan otopark kavgasında kan döküldü. Olayda 3 kişi hayatını kaybetti, iki kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre Eski PTT Caddesi’nde market işleten Recep Çiçek, çocukları Selçuk (31) ve Sercan (29) ile kıraathane işleten ve akraba oldukları öğrenilen Gökmen ve Mehmet Eyüpoğlu arasında otopark nedeniyle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada market işleten baba ve iki oğlu hayatını kaybetti, Gökmen ve Mehmet Eyüpoğlu yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Hazro Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralılardan hayati tehlikesi bulunan Mehmet Eyüpoğlu, buradaki ilk müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Polis, olası bir kavganın daha önüne geçmek için ilçe genelinde geniş çaplı önlem aldı.