Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GÜNTİAD’dan tekstil sektörü için Covid-19 girişimi

ŞERİFE DENİZ/ABORİ Güneydoğu Tekstil Sanayi ve İş İnsanları Derneği (GÜNTİAD), Diyarbakır OSB’de faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında 15 işçinin yeni tip kornavirüse (Covid-19) yakalanması üzerine harekete geçti. GÜNTİAD Başkanı Mehmet Dalkıran ve Yönetim Kurulu Üyeleri, pandemi nedeniyle üretime ara veren firmaları gezerek, işe başlamadan önce çalışanların Covid-19 testinden geçmesini talep etti. GÜNTİAD’ın resmi twitter hesabından […]

GÜNTİAD’dan tekstil sektörü için Covid-19 girişimi
  • 6 Haziran 2020 10:09

ŞERİFE DENİZ/ABORİ

Güneydoğu Tekstil Sanayi ve İş İnsanları Derneği (GÜNTİAD), Diyarbakır OSB’de faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında 15 işçinin yeni tip kornavirüse (Covid-19) yakalanması üzerine harekete geçti.

GÜNTİAD Başkanı Mehmet Dalkıran ve Yönetim Kurulu Üyeleri, pandemi nedeniyle üretime ara veren firmaları gezerek, işe başlamadan önce çalışanların Covid-19 testinden geçmesini talep etti.

GÜNTİAD’ın resmi twitter hesabından yapılan paylaşımda, test yaptırmak isteyen firmaların derneğe başvuru yapmaları durumunda İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin firmaya yönlendirileceği belirtildi.

GÜNTİAD’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Covid-19 nedeniyle üretime ara veren firmaların, üretime geçmeden önce çalışanların sağlığı ve 14 günlük karantina sürecinden kaçınmaları için tüm çalışanlara test yaptırmaları önemlidir. Firmalar derneğimize bilgilerini iletirlerse İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri yönlendirilecektir” denildi.