Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GÜNTİAD’dan anlamlı kampanya: 300 aileye gıda yardımı yaptılar

VEYSİ POLAT/HABER Güneydoğu Tekstil Sanayi ve İş İnsanları Derneği (GÜNTİAD) Yönetim Kurulu, koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren yoksul yurttaşlara yardım eli uzattı. YOKSUL MAHALLELERDE DAĞITILDI Batman, Mardin, İstanbul, İzmir, Diyarbakır, Kahramanmaraş’ta örgütlü olan ve 100’den fazla üyesi bulunan GÜNTİAD, Diyarbakır’da 300 aileye gıda yardımında bulundu. Koliler halinde kentin yoksul mahallerine götürülen koliler, ayrım yapılmaksızın […]

GÜNTİAD’dan anlamlı kampanya: 300 aileye gıda yardımı yaptılar
  • 31 Mart 2020 17:40

VEYSİ POLAT/HABER

Güneydoğu Tekstil Sanayi ve İş İnsanları Derneği (GÜNTİAD) Yönetim Kurulu, koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren yoksul yurttaşlara yardım eli uzattı.

YOKSUL MAHALLELERDE DAĞITILDI

Batman, Mardin, İstanbul, İzmir, Diyarbakır, Kahramanmaraş’ta örgütlü olan ve 100’den fazla üyesi bulunan GÜNTİAD, Diyarbakır’da 300 aileye gıda yardımında bulundu. Koliler halinde kentin yoksul mahallerine götürülen koliler, ayrım yapılmaksızın kapılara bırakıldı.

“KENETLENMEK, DAYANIŞMA RUHUMUZU GÜÇLENDİRMEK ZORUNDAYIZ”

GÜNTİAD Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada, “Değerli halkımız; Covid-19 virüsü sebebiyle toplum olarak zor süreçlerden geçiyoruz. Böylesi zor süreçlerde kenetlenmek, birlik ve dayanışma ruhumuzu güçlendirmek zorundayız. Bu temel de bizde GÜNTİAD ailesi olarak, ülkemizin içinden geçtiği bu zor süreçte Diyarbakır da yaşayan 300 ailemize gıda yardımında bulunduk. Ülke ve halk olarak, atlattığımız birçok zorlu süreç gibi bu süreci de en kısa zaman da atlatacağımıza inanıyoruz. Bu bağlam da, yardımda bulunan tüm arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyor, selam ve saygılarımı sunuyoruz” denildi.