Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Galatasaray’da şok üstüne şok!

HABER/ABORİ Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak’ın yeni tip corona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından Teknik Direktör Fatih Terim de de virüs saptandı. Terim, twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere.” […]

Galatasaray’da şok üstüne şok!
  • 23 Mart 2020 23:29

HABER/ABORİ

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak’ın yeni tip corona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından Teknik Direktör Fatih Terim de de virüs saptandı.

Terim, twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere.”

Fatih Terim’in kızı Merve Terim Çetin ise Terim’in paylaşımının ardından, Twitter hesabından, “Sizin Allah belanızı versin! Hepiniz Allahınızdan bulun!” diye yazdı.

Terim’in diğer kızı Buse Terim ise, “Çok şey söylemek istiyorum ama kelimeleri seçemiyorum.. Nefesim daralıyor ve hayatımın en kötü saniyelerini yaşıyorum. Yaşadığım korku tarifsiz, yanında olamamanın verdiği acı daha tarifsiz” ifadelerini kullandı.

ŞAŞ VE DAVALA YALANLADI

Gazeteci ve Galatasaray Divan Kurulu üyesi Fatih Altaylı, “Ümit Davala, Hasan Şaş ve Galatasaraylı bir oyuncuda ve ünlü bir gazetecide Koronavirüs çıktı” dedi.

Demirören Haber Ajansı (DHA) ise, Galatasaray’ın yardımcı antrenörleri Hasan Şaş ve Ümit Davala’nın testlerinin negatif çıktığını aktardı.

Ümit Davala, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Testimin pozitif çıktığına dair haberler gerçeği yansıtmıyor” dedi.