Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Eker ve Taşçıer Diyarbakır’ın en başarılı vekilleri

ORC Araştırma şirketi tarafından yapılan Türkiye’nin en başarılı milletvekilleri araştırmasında Diyarbakır’dan iki milletvekili listede yer aldı. Araştırmada her milletvekili kendi grubunda değerlendirildi. Araştırmaya katılan kişilere “Son 2 yılı değerlendirdiğinizde bölgesel çalışmaları, meclis çalışmaları ve halkla iletişimine göre ‘sizce ilinizin en başarılı milletvekilleri hangisidir?” sorusu yöneltildi. Tabloda başarı oranına göre Güneydoğu’dan en başarılı milletvekilleri de belirlendi. […]

Eker ve Taşçıer Diyarbakır’ın en başarılı vekilleri
  • 22 Ağustos 2020 16:03

ORC Araştırma şirketi tarafından yapılan Türkiye’nin en başarılı milletvekilleri araştırmasında Diyarbakır’dan iki milletvekili listede yer aldı.

Araştırmada her milletvekili kendi grubunda değerlendirildi. Araştırmaya katılan kişilere “Son 2 yılı değerlendirdiğinizde bölgesel çalışmaları, meclis çalışmaları ve halkla iletişimine göre ‘sizce ilinizin en başarılı milletvekilleri hangisidir?” sorusu yöneltildi. Tabloda başarı oranına göre Güneydoğu’dan en başarılı milletvekilleri de belirlendi. Buna göre Diyarbakır’dan AK Parti Milletvekili Mehdi Eker % 40.9, HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer % 38 oranı ile listede başarılı vekiller olarak yer aldı.