Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Diyarbakırlı kitaba sevdalı, varsın belediye otobüs tahsis etmesin!

VEYSİ POLAT/ABORİ Diyarbakır Belediyesi’nin kayyum yönetimi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası desteğiyle TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş ve Türkiye Yayıncılar Birliği’nin organizasyonuyla dün başlayan Diyarbakır 7. Kitap Fuarı’na otobüs tahsis etmedi. Alınan bilgiye göre Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığı, “garajda 52 aracımız yatıyor, şoför yok” gerekçesiyle bu yıl fuara otobüs tahsis etmedi. Oysa daha önce […]

Diyarbakırlı kitaba sevdalı, varsın belediye otobüs tahsis etmesin!
  • 29 Eylül 2019 23:47

VEYSİ POLAT/ABORİ

Diyarbakır Belediyesi’nin kayyum yönetimi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası desteğiyle TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş ve Türkiye Yayıncılar Birliği’nin organizasyonuyla dün başlayan Diyarbakır 7. Kitap Fuarı’na otobüs tahsis etmedi.
Alınan bilgiye göre Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığı, “garajda 52 aracımız yatıyor, şoför yok” gerekçesiyle bu yıl fuara otobüs tahsis etmedi. Oysa daha önce 6 kez yapılan kitap fuarına belediye araç tahsis etmiş, bir önceki kayyum Cumali Atilla bile bu duyarlılığı göstermişti.

Belediyenin bu yaklaşımına rağmen Diyarbakır 7. Kitap Fuarı, kitapseverlerin yoğun ilgisiyle devam ediyor. Fuara ilk iki günde 53 bin 804 kitapsever, yayınevleri, yazarlar ve etkinlikler ile bir araya geldi.

160 YAYINEVİ, 75 KÜLTÜREL ETKİNLİK

Diyarbakır 7. Kitap Fuarı dokuz gün boyunca kitapseverleri ağırlayacak. Fuara 160 yayınevi ve sivil toplum kuruluşları katılıyor. Fuar süresince 75 kültürel etkinlik düzenlenecek. Diyarbakır Kitap Fuarı her gün 10.00 ile 19.30 saatleri aralığında ziyaretçilere açık olacak.