Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Diyarbakırlı iş insanlarının Covid-19’la mücadelesi

Türkiye genelinde olduğu gibi Diyarbakır’da da son bir ay içerisinde hızla artan Covid-19 pandemisi, iş insanlarına da bulaştı. Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, 17 Kasım’da yaptırdığı testinin pozitif çıktığını sosyal hesaplarından duyurmuştu. Evde karantinaya alınan Yeşil, öksürük ve nefes darlığı şikayetinin baş göstermesi üzerine 24 Kasım’da özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Hastanedeki tedaviisi devam eden […]

Diyarbakırlı iş insanlarının Covid-19’la mücadelesi
  • 30 Kasım 2020 17:37

Türkiye genelinde olduğu gibi Diyarbakır’da da son bir ay içerisinde hızla artan Covid-19 pandemisi, iş insanlarına da bulaştı.

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil.

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, 17 Kasım’da yaptırdığı testinin pozitif çıktığını sosyal hesaplarından duyurmuştu. Evde karantinaya alınan Yeşil, öksürük ve nefes darlığı şikayetinin baş göstermesi üzerine 24 Kasım’da özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Hastanedeki tedaviisi devam eden Yeşil’in genel olarak durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu.

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu da 28 Kasım’da yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Ebedinoğlu, yaptığı açıklamada, “Merhaba dostlar; Bir kaç gündür belirtilerini hissettiğim covid-19 testim maalesef pozitif çıktı. Tedavim evden devam ediyor. Karantinadayım. Herkesten ricam; mümkün oldukça evden çıkmamanız, kapalı ortamlardan, kalabalıktan uzak durmanız ve hijyene dikkat etmeniz” dedi. Evde karantinaya alınan ve tedavisine başlanan Ebedinoğlu, nefes darlığı şikayeti ve ağrılarının artması üzerine bugün özel bir hastaneye yatırıldı.

 

Diyarbakır İş Konseyi Üyesi, işadamı Reşit Cantürk.

Diyarbakır İş Konseyi üyesi olan iş adamı Reşit Cantürk de 5 gün önce koronavirüse yakalandı. Evde kendisini karantinaya alan Cantürk’ün tedavisine başlandı. Cantürk’ün genel olarak sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.