Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Diyarbakır’ın ilk sanal market mağazası açıldı: Bazaar Amed

VEYSİ POLAT/ABORİ Koronavirüs pandemisi nedeniyle son aylarda büyük ilgi gören sanal marketler uygulaması, ilk kez Diyarbakır’da faaliyete başladı. Merkezi Diyarbakır’da bulunan Edemen Group bünyesinde “Bazaar AMED” adıyla açılan e-ticaret mağazasında 7 binden fazla ürün bulunuyor. 7/24 internet üzerinden sipariş edilen ürünler, müşteriye kapıda teslim ediliyor. Bazaar Amed’in resmi internet sitesi olan www.bazaaramed.com yer alan açıklamda, […]

Diyarbakır’ın ilk sanal market mağazası açıldı: Bazaar Amed
  • 6 Mayıs 2020 16:06

VEYSİ POLAT/ABORİ

Koronavirüs pandemisi nedeniyle son aylarda büyük ilgi gören sanal marketler uygulaması, ilk kez Diyarbakır’da faaliyete başladı.

Merkezi Diyarbakır’da bulunan Edemen Group bünyesinde “Bazaar AMED” adıyla açılan e-ticaret mağazasında 7 binden fazla ürün bulunuyor. 7/24 internet üzerinden sipariş edilen ürünler, müşteriye kapıda teslim ediliyor.

Bazaar Amed’in resmi internet sitesi olan www.bazaaramed.com yer alan açıklamda, “Bazaar AMED ve Bazar AMED  müşteri odaklı, güvenilir, teknolojik ve yenilikçi yapısı ile yaşam kalitesini ileriye taşımakta öncü rol üstlenmekte, market alışverişini hızlı, kolay ve keyifli bir hale getirmektedir. Internet’ten market alışverişini cazip hale getirerek, alışkanlıkları değiştirmek, müşterilerin rutin market alışverişine ihtiyaç duyduğu noktada bir seçenek olarak akıllarına gelmek, Bazaar AMED ve Bazar AMED’ten alışveriş yapmanın ayrıcalık olduğunu ve sağlayacağı kolaylık ve zaman kazandırması ile müşterilerinin yaşam kalitelerini arttıracağını anlatmak amaçları arasındadır.

Zengin ürün çeşitliliği ile hizmet veren Bazaar AMED ve Bazar AMED ile müşteriler, market alışverişlerini hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilmekte, siparişlerinin ödemesini online, kapıda kredi kartı veya kapıda nakit olarak tamamlayabilmektedirler” deniliyor.