Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Diyarbakır’da pes dedirten hırsızlara suçüstü; Tren raylarını çalmaya kalktılar

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Yenişehir İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Alangör Mahallesi’nde tren raylarından hırsızlık yapan kişileri suçüstü yakaladı. Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi: “Alınan ihbar üzerine icra edilen devriye faaliyetinde tren raylarının demir aksamlarını sökmek suretiyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan M.F., S.Y. ve İ.Y. isimli […]

Diyarbakır’da pes dedirten hırsızlara suçüstü; Tren raylarını çalmaya kalktılar
  • 18 Mayıs 2021 16:04

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Yenişehir İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Alangör Mahallesi’nde tren raylarından hırsızlık yapan kişileri suçüstü yakaladı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi: “Alınan ihbar üzerine icra edilen devriye faaliyetinde tren raylarının demir aksamlarını sökmek suretiyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan M.F., S.Y. ve İ.Y. isimli şüpheliler suçüstü yakalanarak gözaltına alınmış, olay ile ilgili olarak Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) yetkililerine bilgi verilerek, şüpheliler hakkında çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklama kararı verilerek, cezaevine teslim edilmişlerdir. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan bir azim ve kararlılıkla aralıksız olarak devam edilmektedir.”