Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Diyarbakır’da inanılmaz olay! Yarasa bir vatandaşı ısırdı

VEYSİ POLAT/ABORİ Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde bir vatandaş, yarasa saldırısı sonucu kulağından ısırılarak hastanelik oldu. Alınan bilgiye göre olay, gece saatlerinde Lice’nin Yalaza Köyü’nde meydana geldi. Abori’ye konuşan Hüseyin Pervane adlı vatandaş, gece saat 00.30’da atından inip evine gittiği sırada bir yarasanın saldırısına uğradığını söyledi. Pervane, olay anını ve sonrasında yaşadıklarını Abori’ye şöyle anlattı: “Gece yarısıydı. […]

Diyarbakır’da inanılmaz olay! Yarasa bir vatandaşı ısırdı
  • 4 Haziran 2020 17:32

VEYSİ POLAT/ABORİ

Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde bir vatandaş, yarasa saldırısı sonucu kulağından ısırılarak hastanelik oldu.

Alınan bilgiye göre olay, gece saatlerinde Lice’nin Yalaza Köyü’nde meydana geldi. Abori’ye konuşan Hüseyin Pervane adlı vatandaş, gece saat 00.30’da atından inip evine gittiği sırada bir yarasanın saldırısına uğradığını söyledi.

Pervane, olay anını ve sonrasında yaşadıklarını Abori’ye şöyle anlattı:

“Gece yarısıydı. Atımı ahıra koyup eve yöneldiğim sırada, henüz kapıdan içeri girmemişken enseme tokat yer gibi darbe aldım. Biri şaka yapıyor sandım önce. Sonra elimi kulağıma ve ense bölgeme götürdüğümde kanadığını fark ettim. Hemen Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldım. Burada tetanoz aşısı yaptılar. 3 ayrı aşı daha verdiler yapmam için. Kulak bölgemde ısırık izi var sadece. Onun dışında sağlık durumum iyi.”