Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Diyarbakır’da ilk kez uygulanmaya başlandı!

VEYSİ POLAT/ABORİ Yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadelede vakaların belirlenmesi için numune alan sağlık çalışanlarının hastayla temasını engelleyen kabin Diyarbakır’da ilk kez uygulamaya konuldu. Virüs test kabinleri, hava ile taşınan zararlı maddelerin kontrolsüz difüzyonundan dolayı tehlikeli etkilerinden ürün ve çevresel koruma sağlıyor. Bu kabinler ilk kez Nef Vakfı tarafından Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma […]

Diyarbakır’da ilk kez uygulanmaya başlandı!
  • 27 Nisan 2020 21:43

VEYSİ POLAT/ABORİ

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadelede vakaların belirlenmesi için numune alan sağlık çalışanlarının hastayla temasını engelleyen kabin Diyarbakır’da ilk kez uygulamaya konuldu.

Virüs test kabinleri, hava ile taşınan zararlı maddelerin kontrolsüz difüzyonundan dolayı tehlikeli etkilerinden ürün ve çevresel koruma sağlıyor. Bu kabinler ilk kez Nef Vakfı tarafından Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hibe edildi ve kullanılmaya başlandı.

 

Gazi Yaşargil Eğitim ve Haraştırma Hastanesi’nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Covid-19 ile mücadele kapsamında mücadele eden Hastanemize, Kişisel Koruyucu Ekipman ve Sürüntü Alma Kabini desteği sunan @nefvakfi’na Sağlık Çalışanlarımız adına teşekkür ediyoruz. #birliktebaşaracağız #bizbirliktegüçlüyüz” denildi. 

Kentte, en çok bu hastanede Covid-19 tanı ve tedavisi yapılıyor.