Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Diyarbakır’da HDP’li Meclis Üyesi gözaltına alındı

HABER/ABORİ 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Bağlar İçe Belediyesi Meclis Üyeliği’ne seçilen Halime Bayram, polis tarafından gözaltına alındı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum atanmasından bir gün önce başlatılan seri operasyonlarda evine baskın yapılan Bayram, adresinde bulunamamıştı. Aynı zamanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi HDP Meclis Grubu Sözcüsü de olan Halime Bayram, yürütülen soruşturma kapsamında ifade […]

Diyarbakır’da HDP’li Meclis Üyesi gözaltına alındı
Diyarbakır’da HDP’li Meclis Üyesi gözaltına alındı
Abori Editör
  • 27 Ağustos 2019 22:17

HABER/ABORİ

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Bağlar İçe Belediyesi Meclis Üyeliği’ne seçilen Halime Bayram, polis tarafından gözaltına alındı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum atanmasından bir gün önce başlatılan seri operasyonlarda evine baskın yapılan Bayram, adresinde bulunamamıştı. Aynı zamanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi HDP Meclis Grubu Sözcüsü de olan Halime Bayram, yürütülen soruşturma kapsamında ifade vermek üzere bugün mesai bitimine yakın bir zamanda gittiği Diyarbakır Adliyesi’nde gözaltına alındı. Bayram, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’ne götürüldü.