Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Diyarbakır’da AK Parti binasına saldırı

Diyarbakır’ın Bismil İlçesinde AK Parti binasına molotofkokteyli saldırı düzenlendi. Alınan bilgiye göre dün gece Ziraat Caddesi’nde bulunan AK Parti İlçe Başkanlığı binasına kapalı bir pikapla gelen yüzleri maskeli 2 kişi, AK Parti İlçe Başkanlığı binasına molotofkokteyli saldırı düzenledi. Çevredekilerin müdahalesiyle kapıda çıkan yangın söndürülürken, parti binasında hasar meydana gelmedi. Yapılan incelemenin ardından 2 şüpheli polis […]

Diyarbakır’da AK Parti binasına saldırı
  • 29 Haziran 2020 16:52

Diyarbakır’ın Bismil İlçesinde AK Parti binasına molotofkokteyli saldırı düzenlendi. Alınan bilgiye göre dün gece Ziraat Caddesi’nde bulunan AK Parti İlçe Başkanlığı binasına kapalı bir pikapla gelen yüzleri maskeli 2 kişi, AK Parti İlçe Başkanlığı binasına molotofkokteyli saldırı düzenledi. Çevredekilerin müdahalesiyle kapıda çıkan yangın söndürülürken, parti binasında hasar meydana gelmedi. Yapılan incelemenin ardından 2 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.

Saldırıya ilişkin açıklama yapan AK Parti Bismil İlçe Başkanı Mehmet Kızılkaya, “Bu tür saldırılan millet ile olan bağımızın önlenemez güçlenişi karşısında terörün çaresizliğin de göstergesidir. Bu saldırı ve sivil siyasete yapılan her türlü şiddettin arkasındaki güçleri ve destekçilerini şiddetle kınıyorum” dedi.