Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Diyarbakır’da 20 kişi Covid-19’dan yoğun bakıma alındı

Türkiye, koronavirüs salgınına karşı normalleşme sürecine girerken, vaka sayısında 15 günce “dip” seviyelerini gören Diyarbakır’da tersi gelişmeler yaşanıyor. Normalleşme sürecinde tedbirsiz davranılması, maske takma ve sosyal mesafeye dikkat edilmemesi, özellikle de sokağa çıkma yasağının yaşandığı bayramda ev ziyaretlerinin gerçekleştirilmesi, toplu koronavirüs salgınına adeta davetiye çıkardı. Kentin pandemi hastanesi olan Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde […]

Diyarbakır’da 20 kişi Covid-19’dan yoğun bakıma alındı
Diyarbakır’da 20 kişi Covid-19’dan yoğun bakıma alındı
Abori Editör
  • 2 Haziran 2020 01:14
  • 2 Haziran 2020 01:15

Türkiye, koronavirüs salgınına karşı normalleşme sürecine girerken, vaka sayısında 15 günce “dip” seviyelerini gören Diyarbakır’da tersi gelişmeler yaşanıyor. Normalleşme sürecinde tedbirsiz davranılması, maske takma ve sosyal mesafeye dikkat edilmemesi, özellikle de sokağa çıkma yasağının yaşandığı bayramda ev ziyaretlerinin gerçekleştirilmesi, toplu koronavirüs salgınına adeta davetiye çıkardı.

Kentin pandemi hastanesi olan Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde iki hafta öncesine kadar 30’a kadar düşen hasta sayısı, geçen hafta OSB’de bir tekstil fabrikasında 15, Kayapınar’da ise iki mahallede toplam 80 yeni vakanın daha eklenmesi ile sayı daha da arttı. 20 kişinin yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenildi.