Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Diyarbakır pamuğu DTB’de görücüye çıkıyor!

HABER/ABORİ Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil, Pamuk Üreticileri Birliği, Çukobirlik,Çırçır Fabrikaları temsilcileri ve pamuk üreticilerinden oluşan Korbey Komisyonu ile bir araya geldi. DTB Başkanı Yeşil, Diyarbakır pamuğunun bundan böyle oluşturulan satış salonu vasıtasıyla ulusal ve uluslar arası pazarda satışa sunulacağını söyledi. Pamuk satışları konusunda oluşturulan komisyon ile bir araya gelen Diyarbakır Ticaret Borsası […]

Diyarbakır pamuğu DTB’de görücüye çıkıyor!
  • 5 Ekim 2019 20:05

HABER/ABORİ

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil, Pamuk Üreticileri Birliği, Çukobirlik,Çırçır Fabrikaları temsilcileri ve pamuk üreticilerinden oluşan Korbey Komisyonu ile bir araya geldi. DTB Başkanı Yeşil, Diyarbakır pamuğunun bundan böyle oluşturulan satış salonu vasıtasıyla ulusal ve uluslar arası pazarda satışa sunulacağını söyledi.

Pamuk satışları konusunda oluşturulan komisyon ile bir araya gelen Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, salon satışları konusunda tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, kentte elde edilen ürünlerin “Diyarbakır Pamuğu” adıyla Korbey Salonu’nda işlem göreceğini belirtti. Yeşil, borsa bünyesinde oluşturulan Korbey (Satış) Salonu’nda satılan pamuk balyalarının kalite bazındaki fiyatlarının bundan böyle alıcı ve satıcının buluştuğu bir yerde, şeffaf şekilde belirleneceğini ifade etti. Yeşil, “Diyarbakır Pamuğu markası ile gerçekleştireceğimiz satışın ilkini 09.10.2019 tarihinde Borsamız Korbey Salonu’nda gerçekleşecektir. Satışın ardından bundan böyle hafta içi her Çarşamba günleri düzenli olarak 12:30 ile 13:30 saatleri arasında gerçekleşecektir” diye konuştu.