Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Diyarbakır OSB’de Mustafa Fidan dönemi

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Aziz Odabaşı’nın istifasının ardından yeni başkanını belirledi. Dün toplanan Yönetim Kurulu, 2018’den bu yana OSB Başkanvekili olarak görev yapan Mustafa Fidan’ı başkanlığa seçti.  Diyarbakır OSB tarafından yapılan duyuruda, “Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürüten Mustafa Fidan, 17 Eylül 2020 Perşembe günü (Dün) yapılan yönetim kurulu […]

Diyarbakır OSB’de Mustafa Fidan dönemi
  • 18 Eylül 2020 14:18
  • 18 Eylül 2020 23:10

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Aziz Odabaşı’nın istifasının ardından yeni başkanını belirledi. Dün toplanan Yönetim Kurulu, 2018’den bu yana OSB Başkanvekili olarak görev yapan Mustafa Fidan’ı başkanlığa seçti.  Diyarbakır OSB tarafından yapılan duyuruda, “Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürüten Mustafa Fidan, 17 Eylül 2020 Perşembe günü (Dün) yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan kararla, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilmiştir. Kentimize ve sanayicilerimize hayırlı olsun” denildi.

Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan.

MUSTAFA FİDAN KİMDİR?

Mustafa Fidan, 1979 yılında Diyarbakır’ın Eğil İlçesi’nde doğdu. Fidan, lise yıllarını sanayi ve üretimle iç içe geçirdi. Kardeşleriyle birlikte sanayi ve hayvancılık başta olmak üzere farklı sektörlerde faaliyet yürütüyor. Fidan, Diyarbakır OSB’de Mega Seramik, Alüminyum geri dönüşüm tesisi ve Eğil ilçesinde 45 bin metrekarelik alanda modern çiftçilik yapıyor. Mega Seramik’e ait bir fabrika da Adana’da vitrifiye üzerine faaliyet yürütüyor. Firmaları bünyesindeki çiftlik ve fabrikalarda toplam 300 kişi istihdam ediliyor. Daha önce de OSB Yönetim Kurulu Üyelik tecrübesi olan Mustafa Fidan, 2018 yılında OSB yönetimine seçilen listede yer aldı ve Başkan Vekilliği görevine getirildi. Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu sonucu OSB Başkanlığına seçilen Mustafa Fidan, evli ve 3 çocuk babasıdır.