Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Diyarbakır iş camiası annesini kaybeden işadamını yalnız bırakmadı

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Nesih Aktepe, dün gece vefat eden annesi Dürüya Aktepe’yi toprağa verdi. Yeniköy Mezarlığı’ndaki defin işlemine Aktepe Ailesi, görevden alınan Bismil Belediye Başkanı Orhan Ayaz, DTSO Başkanı Mehmet Kaya, DSMMMO Başkanı Mustafa Vural, DİSİAD Başkanı Burç Baysal, Amedspor Başkanı Vechettin Alsaç ile çok sayıda iş insanı katıldı. […]

Diyarbakır iş camiası annesini kaybeden işadamını yalnız bırakmadı
  • 27 Ağustos 2020 13:26

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Nesih Aktepe, dün gece vefat eden annesi Dürüya Aktepe’yi toprağa verdi. Yeniköy Mezarlığı’ndaki defin işlemine Aktepe Ailesi, görevden alınan Bismil Belediye Başkanı Orhan Ayaz, DTSO Başkanı Mehmet Kaya, DSMMMO Başkanı Mustafa Vural, DİSİAD Başkanı Burç Baysal, Amedspor Başkanı Vechettin Alsaç ile çok sayıda iş insanı katıldı. Mezarlıkta yapılan duyuruda, koronavirüs pandemisi nedeniyle taziyenin kurulmayacağı belirtildi.

Böbrek yetmezliği tedavisi gören ve haftada üç kez diyalize bağlanan Dürüya Aktepe, dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.